Keynote talks

Boek me als spreker

Er is voor mij geen betere en vooral leukere manier om krachtige inzichten te delen, impact te maken en verandering in gang te zetten dan keynote talks te geven. Op events als seminaries, congressen, kwartaal meetings en netwerkbijeenkomsten of in company voor een heel specifiek team ben ik beschikbaar als keynote spreker.

Op een heel enthousiaste en interactieve manier breng ik mijn verhaal en vernieuwende inzichten uit praktische cases en onderzoek. Vanuit mijn expertise in ondernemen en storytelling geef ik extra duiding en tips.

De impact van storytelling op het ondernemerschap.

Storytelling is meer dan een marketingtool. Vertrek niet vanuit een specifiek (commercieel) doel, maar vanuit jezelf als persoon en jouw ontwikkeling. 

Naast meer authenticiteit een verbindende communicatie bekom je ook een sterke groei, daarmee maak jij het verschil.

Persoonlijkheid wint van professionele verhalen.

Authentieke user-generated verhalen zoeken we niet langer enkel bij influencers, ook zaakvoerders en medewerkers kunnen hierin een belangrijke bijdrage bijdrage leveren door de rol van ambassadeur op te nemen. Belangrijk is wel dit op een verbindende en persoonlijke manier aan te pakken, enkel dan creëer je het gewenste effect.

Laat oordeel los en vertel intuïtief jouw verhaal.

Er zijn tal van factoren die onze gedachten controleren, die ons tegenhouden op gevoel ons verhaal te delen. Hebben we zelf geen oordeel, dan heeft een ander dat misschien wel. Hierdoor zien heel wat authentieke en waardevolle verhalen het daglicht niet en blijft impact voor veel ambitieuze mensen  achterwege. Dat is jammer, het is mijn missie hier verandering in te krijgen.

Straffe storytelling begint bij goed luisteren.

Nog te vaak richten we ons binnen een storytelling aanpak enkel op het delen van eigen verhalen. Dit levert vaak heel persoonlijke posts op die het ego een boost geven, maar waar de ontvanger niks mee kan.

Door goed te luisteren naar mensen in jouw omgeving, weet je perfect hoe hier balans in kan vinden.

Heb je behoefte aan een keynote talk op maat?

Deel jouw specifieke noden en uitdagingen vrijblijvend met mij en we bekijken samen de mogelijkheden. Binnen mijn vakgebieden storytelling, (verbindende) communicatie, PR, ondernemen en persoonlijke ontwikkeling zijn de mogelijkheden eindeloos.