Een aantrekkelijke werkgever zijn voor Generatie Z?

Vanuit onderzoek en praktijkcases deel ik GenZ-perspectieven waarmee jij als werkgever jouw bedrijfscultuur en -structuur kan optimaliseren zodat jongeren hun potentieel ten volle kunnen ontwikkelen bij jou op de werkvloer. Een boost voor jouw werkgeversmerk en wervingscampagnes.

Het resultaat? Meer sollicitaties, betrokkenheid en loyaliteit. Ook conflicten met andere generaties los je hiermee op.

Ben jij als werkgever klaar voor GenZ op de werkvloer?

 

Het is leuk te kunnen uitpakken met een maandelijkse afterwork, sportactiviteiten op het werk, een fancy werkomgeving en flitsende employer branding campagnes. Je maakt er ongetwijfeld indruk mee, toch is dit niet genoeg om jongeren aan te trekken én te behouden als talent op de werkvloer. Focus op een sterke bedrijfscultuur en -structuur en zet van daaruit in op gerichte campagnes.

Veel werkgevers houden zich vast aan traditionele denkpatronen en werkwijzen op de werkvloer. Hierdoor ontbreekt het hen aan wendbaarheid, ze zien jongeren (GenZ) als een moeilijke groep om tewerk te stellen en te laten samenwerken met andere generaties. Vanuit mijn connectie met deze doelgroep en mijn jarenlange expertise wil ik zo veel mogelijk werkgevers challengen op kritischer denken, creatiever werken en flexibeler handelen waardoor jongeren er wel hun volle potentieel kunnen ontwikkelen.

Het resultaat? Weten wat jongeren (GenZ) overtuigt, hoe je ze blijvend kan engageren, unieke concepten die passen binnen jouw bedrijf, een sterk werkgeversmerk dat inzet op gerichte storytelling én meer sollicitaties.

Mijn verhaal

Dat klinkt zo…

Doorheen de jaren heb ik als persoon én als ondernemer ontdekt hoe belangrijk het is om met een ruime blik naar situaties in het leven te kijken en niet op automatische piloot te handelen naar de normen en verwachtingen van de maatschappij. Een eyeopener die mijn leven heeft veranderd.

En laat dit nu exact zijn waar jongeren (GenZ) voor staan. Ik geloof erin dat inzicht krijgen in hun perspectieven en manier van leven een toegevoegde waarde is voor iedereen, zowel op als naast de werkvloer.
Mijn aanbod

Zo kan ik jou helpen.

Keynote talks

Boek me als spreker

Zaakvoerders, HR professionals, leidinggevenden én werknemers op de werkvloer zijn gebaat bij mijn GenZ-insights.

Deze breng ik op een luchtige en interactieve manier.

Strategisch advies

1-op-1 ondersteuning op maat

Met dit traject bekijken we samen wat jij te doen hebt om jongeren (GenZ) aan te trekken én te blijven boeien op de werkvloer.

Ook het samenwerken met andere generaties pakken we aan.

GenZ-insights

Online programma

Wil je weten hoe onze jongeren (GenZ) denken, waar ze belang aan hechten en hoe je ze kan bereiken als werkgever?

Klaar voor meer sollicitaties, betrokkenheid en loyaliteit?

Reviews

Klanten aan het woord.

Podcast

Coming soon!

Alles wat je wil weten over Generatie Z op de werkvloer deel ik met jou.

Lancering: najaar ’23

In de pers

Femke in de media.

Bye FOMO: 

bezoek mee de GenZ leefwereld 

© 2023 All rights reserved