Gratis audio bootcamp:

Own your story!

Opvallen in de massa en gezien worden als expert in jouw vakgebied hoeft niet moeilijk te zijn, wel is het belangrijk hier strategisch op in te zetten. We blijven niet betalen voor kennis, skills en alles wat vervangbaar is. Jouw persoonlijkheid, vibe en energie zijn dat gelukkig niet en daar liggen heel wat kansen voor het grijpen. Daar ligt dan ook de focus en uitdaging tijdens dit bootcamp.

Samen duiken we in belangrijke trends en impactvolle veranderingen in het ondernemerschap. Ik deel mijn inzichten met jou en van daaruit bepaal je individueel (onder mijn begeleiding) welk innovatief doel jij dit jaar nog wil realiseren.

ln 5 dagen weet jij wat de volgende stappen zijn richting jouw innovatieve aanpak van morgen op vlak van zichtbaarheid.

ma. 5 juni ’23 t.e.m. vr. 9 juni ’23

Elke dag kiezen mensen bewust voor het ondernemerschap en dat is de max! Wel worden we uitgedaagd nog op te vallen in de massa en is het nodig gezien te worden als expert in ons vakgebied om nog op het nodige vertrouwen te kunnen rekenen. 

Ben jij benieuwd hoe je dat kan aanpakken? Schrijf je dan snel in op de wachtlijst. 
Je wordt als eerste op de hoogte gehouden wanneer de nieuwe audio coaching van start gaat.

We gaan aan de slag met één van de fysieke tools die ik zelf ontwikkeld heb, deze tool t.w.v. 27€ krijg je gratis toegestuurd via de post. De audioberichten zelf ontvang je via WhatsApp. Beleving staat centraal in die week, ik wil dat je kan genieten van aan je jezelf en je zaak te werken.

Opvallen in de massa hoeft niet moeilijk te zijn...

Dit gaan we doen…

Own your story.

We gaan momenteel door heel wat maatschappelijke en economische evoluties en de impact is groot. Feit is dat meer en meer mensen bewust kiezen voor het ondernemerschap, super tof om te zien. En hoewel we allemaal een andere achtergrond en aanpak hebben, zullen we toch een manier moeten vinden om nog op te vallen in de massa om impact te kunnen maken.

We blijven niet betalen voor kennis en skills, kennis ligt immers gratis voor het grijpen en moderne tools nemen bepaalde taken uit handen. Wat niet vervangbaar is? Jouw persoonlijkheid, vibe en energie. Door jouw persoonlijkheid te omarmen en jezelf beter te leren kennen, creëer je diepgang en groei als persoon. Bouwen aan een sterke (online) identiteit en een geloofwaardige status als expert gaat opbrengen.

Wat er precies allemaal gaande is, leg ik je uitgebreid uit tijdens de audio bootcamp. Daarnaast bepaal je individueel onder mijn begeleiding met één van mijn tools + de audioberichten jouw volgend innovatief doel binnen het thema ‘zichtbaarheid’.

1. Evoluties

Situatieschets

Tijdens deze 5 dagen licht ik een aantal evoluties die vandaag belangrijk zijn uitgebreid toe, zo ben jij meteen op de hoogte en kan je anticiperen op veranderingen.

2. Opdrachten

Ik daag je uit

De audioboodschappen gaan naast informerend ook inspirerend zijn, maar we gaan ook meteen over tot actie met mijn fysieke tool zodat jij na deze week weet wat te doen.

3. Mijn belofte

Basis plan

Ik beloof jou dat je na deze week weet wat de volgende stap is in jouw groeiproces zodat jij als ondernemer klaar bent voor de toekomst.

Reviews

Klanten aan het woord.

Doe je mee?

Ik ben er klaar voor!

Ik hoop tijdens dit bootcamp vooral heel veel berichtjes te mogen beantwoorden. 

Waardevolle audioberichten uitsturen is leuk, maar ik vind het net zo leuk om jouw vragen te beantwoorden.

Reken dus echt maar op een heel interactieve week. En ja, daar mag een drankje bij.

Niet afvinken, maar klinken! Toch?

Wie ben ik om jou dit te leren?

Ik ben Femke, toekomstdenker, innovatiestrateeg en keynote spreker. Elke dag buig ik me over impactvolle trends en ontwikkelingen binnen het ondernemerschap, ik filter wat echt belangrijk is, zoek uit waar kansen voor het grijpen liggen en vertel jou hoe je hierop kan inzetten met dé innovatieve aanpak van morgen.Ik hou ervan traditionele denkpatronen en werkwijzen kritisch onder de loep te nemen om van daaruit met een ruime blik te kunnen kiezen voor de volgende stappen in een groeiproces, dit is wat ik doe in mijn keynote talks en trajecten met ondernemers.

Ik heb +10 j ervaring als ondernemer en in samenwerkingen met grote multinationals als Duvel Belgium, VTM, VRT, Trappist Westmalle, Aviko, Renson, Wolters Kluwer en nog veel meer. 

Daarnaast heb ik al enkele start-ups geholpen op te schalen én maken ik alles toegankelijk voor de solopreneurs, groeiende teams en KMO’s. Ik ging onlangs door een hele transformatie en mag hier ook nog eens veel ervaring aan toevoegen.